dissabte, 8 de desembre del 2012

Retallades que duren i duren: dades de les escoles bressol municipals


AFECTACIÓ DE LES RETALLADES A LES ESCOLES BRESSOL MUNICIPALS
de CALDES DE MONTBUI curs 2012/13

Al mes de novembre les Escoles Bressol Municipals ens recorden que les retallades encara són aquí -i continuen afectant-nos en el dia a dia. Ens han enviat el següent recompte d'incidències:
 
  Durant el procés de preinscripció i matrícula es van ofertar 39 places menys. Aquesta mesura ha provocat el tancament de dues aules a l’EBM Gegant del Pi i una a l’EBM La Lluna, per la davallada de demanda del servei. Això també ha provocat l’acomiadament de cinc educadores del servei d’escoles bressol municipals i la reorganització de personal educador entre les escoles.
S’ha augmentat la quota per escolarització en més de 30€ en un any a les famílies. La retallada en l’aportació de la subvenció infant/any de la Generalitat (retallada del 33%)  a les escoles bressol ha fet augmentar el % d’aportació de les famílies i de l’administració local per mantenir el servei.

S’hagut de crear un grup mixt a l’EBM La Lluna amb infants de 0 a 1 any i d’1 a 2 anys; és una situació que encara no s’havia viscut mai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada