dimarts, 16 d’octubre del 2012

A les escoles Bressol el curs tampoc no ha començat amb normalitat


Dijous 4 d'octubre a la primera assemblea de l'AMPA de l'escola bressol El Gegant del Pi, es va llegir i repartir un carta en què es denunciava que el curs no ha començat amb normalitat tampoc a les escoles bressol.


La carta, a més a més de presentar la Xarxa de Centres Educatius Públics de Caldes de Montbui, i de recordar que l'educació no és una despesa sinó una inversió de futur, informava de les incidències i afectacions concretes en les escoles bressol de Caldes de Montbui.





Per exemple, la subvenció infant/any de la Generalitat s'ha reduït en un terç (un 33%), cosa que ha obligat a pujar l'aportació municipal i de les famílies. Enguany, en un context de crisi i d'empitjorament del mercat laboral i dels sous, les famílies han vist apujada la quota en més de 30€!



D'altra banda, durant el procés de preinscripció i matrícula es van ofertar 39 places menys. Aquesta mesura ha provocat el tancament de dues aules a l’EBM Gegant del Pi i una a l’EBM La Lluna, és a dir, la pèrdua de recursos educatius al servei de la població de Caldes de Montbui.



Podeu llegir la carta completa clicant aquí.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada