dijous, 6 de setembre del 2012

Qüestionaris als pares referents a les retallades

Una de les iniciatives de la Xarxa a final del curs 2011-2012 fou passar als pares i les mares una enquesta en què se'ls demanava la seva valoració respecte a algunes de les mesures imposades per l'administració. 

Aquesta enquesta tenia dos objectius: d'una banda informar de l'abast real, en el funcionament diari, de les mesures associades a les "retallades", i de l'altra detectar en quin grau els pares  i mares són conscients del seu abast. Òbviament, l'objectiu de fons és promoure una millor comunicació entre els diferents sectors de la comunitat educativa, i especialment entre els docents i els pares, de manera que també es puguin generar més complicitats a l'hora de defensar un ensenyament públic de qualitat. 

L'enquesta es va passar tant als centres de primària de Caldes de Montbui (El Calderí, Farell, i Montbui) i Sant Feliu (Jaume Balmes) com al de secundària de Caldes (INS Manolo Hugué).

Les qüestions, a les escoles de primària, es referien a aspectes com el cobriment  de les baixes de personal docent, d'administratius i conserges, de TEI (Tècnic d'Educació Infantil), la reducció de les subvencions, les ràtios entre altres. Podeu consultar els qüestionaris complets de primària, així com el buidatge de les respostes i els comentaris afegits per alguns pares i mares en el següent document:


El qüestionari de secundària també incloïa la problemàtica de les substitucions  i les ràtios,  entre altres. Podeu consultar el qüestionari complet de secundària, així com el buidatge de les respostes i els comentaris afegits per alguns pares i mares en el següent document:






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada